06-25279930

Bedrijfspand ontruiming

Bij bijvoorbeeld de verhuizing naar een nieuw pand of na een faillissement kunt u te maken krijgen met een bedrijfsontruiming. Vaak is dit een hectische en emotionele periode – een tijd waarin u een ontruimingsbedrijf dat uw zorgen wegneemt goed kunt gebruiken.

Global Ontruiming heeft ervaring in het ontruimen van bedrijven, kantoren en woningen. We hielpen al vele bedrijven met het ontruimen van hun bedrijfspand en beschikken over de kennis en de manschappen om elk ontruimingsproject snel en efficiënt aan te pakken.

Scheidingswanden en vloeren verwijderen

Een bedrijfsontruiming verschilt in veel opzichten van een woningontruiming. Wij hebben te maken met verlaagde plafonds, het verwijderen van grote hoeveelheden vloerbedekking en het weghalen van scheidingswanden. Een grotere uitdaging dus, maar die gaan we zeker niet uit de weg. Global Ontruiming draagt zorg voor het verwijderen en de afvoer van al deze materialen, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Schone oplevering

Wanneer uw bedrijf het pand definitief verlaat, is het belangrijk dat we de ruimte schoon opleveren voor de volgende huurder of koper. Daarom verzorgt Global Ontruiming ook de schoonmaak van bedrijfspanden na een ontruiming. Normaliter leveren we panden bezemschoon op, maar soms voeren we ook extra schoonmaakwerkzaamheden uit.

WhatsApp chat