06-25279930

Inboedel veilen

Misschien is het voor u onbekend terrein, maar wij lopen standaard tijdens het maken van onze offerte uw inboedel helemaal na. Spullen die in aanmerking komen voor een verkoop via een veilinghuis, kunnen wij uiteraard in goed overleg met u hier aanbieden. Met uw toestemming zullen wij foto’s van deze spullen maken en krijgt u binnen een aantal dagen bericht wanneer deze spullen veilingswaardig zijn.

We pakken de veilingspullen tijdens de ontruiming goed in en brengen deze voor u naar het veilinghuis. Hierna ontvangt u een gedetailleerde inbrenglijst zodat u exact weet en overzichtelijk kunt zien wat er door u is ingebracht!

Wanneer de spullen verkocht zijn wordt de opbrengst hiervan rechtstreeks op de rekening van de erven gestort. Global Ontruiming zit hier verder dus niet tussen. Het aanbieden van de inboedel bij het veilinghuis is een extra dienst die wij leveren.

Wij brengen meestal spullen als antieke meubels, sieraden, serviesgoed, designmeubels etc. in voor een veiling. Alle ins- en outs voor een verkoop van de betreffende inboedel kunnen wij samen tijdens het maken van de offerte rustig bespreken!

WhatsApp chat